• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2009., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200543

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

13.11.2009., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi


Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina kompensāciju maksājumu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam „Lauksaimniecībā neizmantojamās zemes pirmreizēja apmežošana” saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 13.oktobra noteikumiem Nr.1192 „Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas, administrēšanas un uzraudzības kārtība pasākuma “Lauksaimniecībā neizmantojamās zemes pirmreizējā apmežošana” īstenošanai”.

Trešās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2009.gada 14.decembra līdz laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” publicētajam paziņojumam par kārtas noslēgumu.

Trešās kārtas pieejamais publiskais finansējums - 5 000 000 LVL (pieci miljoni lati).

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv sadaļā ES atbalsts.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs juridiskai personai atbilstoši tās juridiskajai adresei, fiziskai personai atbilstoši projekta īstenošanas adresei. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājas lapā: www.lad.gov.lv.

 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumu nr.282 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku attīstībai - vides un lauku ainavas uzlabošanai” 18.punktu Lauku atbalsta dienests informē, ka pasākuma “Agrovide” apakšpasākumu 2009.gadā saistību platības pieaugums procentos valsts līmenī pret 2008.gadu ir šāds:

Pasākuma “Agrovide” apakšpasākums

Saistību platības pieaugums (%)

Bioloģiskās lauksaimniecības attīstība

1,73

Bioloģiskās daudzveidības uzturēšana zālājos

1,43

Integrētās dārzkopības ieviešana un veicināšana

9,52

Rugāju lauks ziemas periodā

3,43


Paziņojums par prakses vietas maiņu

Latgales apgabaltiesas iecirkņa nr.28 zvērinātas tiesu izpildītājas Valentīnas Nikolajevas prakses vieta no 2009.gada 15.novembra būs Krišjāņa Valdemāra ielā 6, Daugavpilī, LV-5401.


Paziņojums

Ar 2010.gada 1.janvāri savu darbību uzsāk Jaunjelgavas novada Dzimtsarakstu nodaļa (Lāčplēša ielā 11, Jaunjelgavas pilsētā ar lauku teritoriju, Jaunjelgavas novadā, LV-5134). Tās darbības iecirknis - Jaunjelgavas novada pašvaldības administratīvā teritorija. Jaunjelgavas novada Jaunjelgavas pilsētas ar lauku teritoriju, Sērenes, Staburaga, Seces, Sunākstes un Daudzeses pagasta dzimtsarakstu nodaļas savu darbību izbeidz ar 2009.gada 31.decembri.


Paziņojums par prakses vietas maiņu

Zvērināta notāre Inguna Bakanauska 2009.gada 26.oktobrī ir beigusi pildīt zvērināta notāra amata pienākumus Rīgā un 2009.gada 3.novembrī sākusi pildīt zvērināta notāra amata pienākumus Talsos. Prakses vieta - Talsi, Lielā iela 16, LV-3201, tel.63223700, mob.27079390, fakss 63223701, pieņemšanas laiks: pirmdienās no plkst.13 līdz 18, otrdienās - piektdienās no plkst.10 līdz 15.


Paziņojums

Rundāles novada pašvaldība paziņo par Rundāles novada Dzimtsarakstu nodaļas izveidošanu. Par Rundāles novada Dzimtsarakstu nodaļas darbības teritoriju noteikta Rundāles novada administratīvā teritorija. Rundāles novada Dzimtsarakstu nodaļa darbību uzsākusi ar 2009.gada 16.jūliju.


Paziņojums

Rundāles novada pašvaldība paziņo par Rundāles novada bāriņtiesas izveidošanu. Par Rundāles novada bāriņtiesas darbības teritoriju noteikta Rundāles novada administratīvā teritorija. Rundāles novada bāriņtiesa savu darbību uzsākusi ar 2009.gada 16.jūliju.


Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija paziņo, ka tās tīmekļa vietnē www.sprk.gov.lv ir ievietots Konsultāciju dokuments par informācijas sniegšanu galalietotājiem veicot izsaukumus uz citiem publiskajiem telefonu tīkliem, tai skaitā uz pārvietotiem numuriem, un tarifu informācijas caurskatāmību. Atbildes uz konsultāciju dokumentā uzdotajiem jautājumiem, priekšlikumus un komentārus lūdzam sūtīt Komisijai pa pastu un uz elektroniskā pasta adresi sprk@sprk.gov.lv līdz 2009.gada 15.decembrim.


Paziņojums

Saskaņā ar 2007.gada 16.oktobra Ministru kabineta noteikumu nr.711 “Noteikumi par privatizācijas sertifikātu tirgus starpniecības sabiedrību licenču izsniegšanas, apturēšanas un anulēšanas kārtību, valsts nodevas likmi par tās saņemšanu, kā arī starpniecības sabiedrību pienākumiem un to uzraudzības kārtību” 15.punktu Ekonomikas ministrija informē, ka ar Ekonomikas ministrijas 2009.gada 5.marta rīkojumu nr.79 „Par privatizācijas sertifikātu tirgus starpniecības sabiedrību licenču izsniegšanas licencēšanas komisiju” izveidotās privatizācijas sertifikātu tirgus starpniecības sabiedrību licenču izsniegšanas licencēšanas komisijas 2009.gada 5.novembra sēdē (prot.nr.11, 1.punkts) anulēta sabiedrības ar ierobežotu atbildību „SVIT” licences, kas dod tiesības nodarboties ar privatizācijas sertifikātu tirdzniecību un atvērt privatizācijas sertifikātu tirdzniecības kontu bankā, nr. S386 darbība.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!